Massivtræ

Nye mljøvenlige muligheder for at bygge i træ

Der er mere end nogensinde før behov for rasionelle og miljøvenlige konstruktionsløsninger, det har fået os til at tænke i udvikling af nye bygningssystemer. Et af disse er bygning med massivtræelementer. 


I dag er bygning med massivtræ en anerkendt byggemetode som benyttes til både huse, etagebyggerier, erhvervsbygniger, børnehvaer og skoler. 


Erfaring viser at massivtræ som byggemetode og systemløsning er konkurrencedygtigt på flere punkter. 


Vores massivtræs produkter leveres i op til 17,8 meters længde og 3,5 meters bredde Tykkelse varier fra 50 mm til 400 mm.

Limtræ

Nye mljøvenlige muligheder for at bygge i træ

Limtræ er fremstillet af et vedvarende råmateriale - træ - og det skader ikke miljøet gennem dets livscyklus. Det kan nemt genanvendes eller udnyttes til energi produktion. 


Limtræ er lavet af trælister som limes sammen under krontrollerede forhold. Limtræ har mange unikke egnskaber som byggemateriale. Ud over at have et særpræget æstetisk arkitektonisk udtryk har limtræ en høj styrke i forhold til sin egen vægt. Dette gør det muligt at have en stor spændevide hvilket gøre det muligt at lave anderledes og spændende arkitektur.


Limtræ har gode varmeisolerende egenskaber, hvilket igen reducerer virkningen af koldbroer og risikoen for kondens. Materialet har også en høj brandmodstandsdygtighed, samt god modstandsdygtighed i kemisk agressive miljøer. 


Vores bærestrukturer af limtræ af højkvalitet giver fleksible muligheder for en række typer design, arkitektur og bygninger.

Få mere indspiration til brug af massivtræ og limtræ ved at klikke her.


Gode idéer fortjener godt håndværk


Bico Concept A/S, Amager Strandvej 390, 2770 Kastrup, Telf.: +45 50 73 25 87, Mail: post@bicoconcept.dk